Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr

Κατεβάζει ρολά ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς κολοσσούς, καθώς τα έσοδα «κατακρυλούν» λόγω χαμηλής προσέλευσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα δεδομένα της εφαρμογής iMEdDLab η οποία καταγράφει τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα και στον κόσμο εξαγόμενα από συγκεντρωτικά στοιχεία που προέρχονται από επίσημους φορείς, μπορούμε ανά πάσα στιγμή και ανά περιοχή να γνωρίζουμε πόσα άτομα μέχρι σήμερα νόσησαν από Covid 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα μπισκότο (ή και περισσότερα) το πρωί με τον καφέ μας είναι ιδανικό για να αντιμετωπίσουμε τα Monday blues.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τι δήλωσε ο Γκίκας Μαγιορκίνης για το επόμενο διάστημα και την εξέλιξη της πανδημίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι κινήσεις της κυβέρνησης και των λοιμωξιολόγων για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός στην Αττική. Παραμένει στο προσκήνιο η υποχρεωτική χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους. Τα χρώματα «φεύγουν» και έρχεται η αρίθμηση για τις ζώνες επικινδυνότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Αγριες Μέλισσες και αυτή την εβδομάδα. Διαβάστε τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών άφησε ο διάσημος κιθαρίστας, Έντι Βαν Άλεν (Eddie Van Halen), ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, 6 Οκτωβρίου 2020, στην κλήρωση Τζόκερ 2190 του ΟΠΑΠ, θα μοιραστούν στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας πάνω από 1.200.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρειάστηκαν 5,5 χρόνια για να ολοκληρωθεί η δική της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής». Έπρεπε να περάσουν 4 χρόνια από την έναρξη της δίκης για

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos