Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr

Πηγή που ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία της, υποστηρίζει πως “δεν βαίνουν όλα ρόδινα” για τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, όπως είχε υποστηρίξει λίγο νωρίτερα ο γιατρός του Λευκού Οίκου.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν βρίσκεται ακόμη σε σαφή πορεία ανάρρωσης από την Covid-19 και ορισμένα από τα ζωτικά του σημεία κατά τις τελευταίες 24 ώρες ήταν πολύ ανησυχητικά, δήλωσε στους δημοσιογράφους πηγή με γνώση της κατάστασης.

Η πηγή, που ζήτησε να μην κατονομασθεί, δήλωσε ότι οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες για την φροντίδα του Τραμπ.

Οι εκτιμήσεις αυτές έρχονται σε αντίθεση με τις ανακοινώσεις του γιατρού του Λευκού Οίκου Σον Κόνεϊ ο οποίος δήλωσε λίγη ώρα πριν ότι ο Τραμπ δεν παίρνει οξυγόνο, είναι απύρετος εδώ και 24 ώρες, και «είναι πολύ καλά».

Ο αμερικανός πρόεδρος θα λάβει πενθήμερη αγωγή με remdesivir, διευκρίνισε ο γιατρός, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει το χρονικό διάστημα της παραμονής του Ντόναλντ Τραμπ στο νοσοκομείο.

newsit.gr

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο ίδιος δηλώνει ότι νιώθει τόσο καλά που θα μπορούσε να φύγει σήμερα από το νοσοκομείο» λένε οι γιατροί του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα 267 ανήλθαν τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, το Σάββατο, εκ των οποίων 22 συνδέονται με γνωστές συρροές και 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η Ενωση επικράτησε 99-75 και θα παίξει για το τρόπαιο του Champions League την Κυριακή (4/10) στις 20.00 με την Μπούργος
Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Τι ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών για την έκτακτη επιχορήγηση στους δήμους λόγω απώλειας εσόδων, για τις προσλήψεις στο δημόσιο και το σύστημα με το οποίο θα γίνουν
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μουσεία ξεπουλούν έργα τους και θέατρα νοικιάζονται ως δικαστικές αίθουσες για να αντιμετωπίσουν την κρίση της πανδημίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

267 νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στη χώρα, εκ των οποίων 22 συνδέονται με γνωστές συρροές και 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 19613, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με στόχο να μπορούν να σερβίρουν και σε εξωτερικούς χώρους - Πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου αποκάλυψε ότι ο «πλανητάρχης» δεν είναι και τόσο καλά όπως δήλωσε στο CNN

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για πρώτη φορά από το 1993-94 η Εβερτον εκκίνησε με 3/3 νίκες, δίκαια 2-1 την Πάλας, και μεσοβδόμαδα συνέχισε το κρεσέντο με το 4-1 επί της Γουέστ Χαμ για το Λιγκ Καπ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos