Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 02:12

Διακομιδή δύο γυναικών από Πάρο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Πάρου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Τ/Ρ-Ε/Γ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745, 68χρονη και 84χρονη, οι οποίες έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Είναι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι στην Κεφαλονιά όπου είχα τη δυνατότητα μιας εποικοδομητικής συζήτησης με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κυρία Ρόδη Κράτσα, τον βουλευτή
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξώδικο στον Παύλο Πολάκη απέστειλε ο Σάκης Ρουβάς, μετά τις αιτιάσεις του πρώην υπουργού ότι ο τραγουδιστής συγκαταλεγόταν μεταξύ των καλλιτεχνών που υποστήριζαν τη Χρυσή Αυγή.


Στην εξώδικη δήλωσή του, που δημοσιεύει το protagon, ο Σάκης Ρουβάς τονίζει μεταξύ άλλων: «Αρκεί μία απλή ανάγνωση των δηλώσεών μου, τις οποίες επικαλεστήκατε, προκειμένου να αντιληφθεί οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος ότι ουδεμία στήριξη παρείχα στη Χρυσή Αυγή, αφού είναι γνωστά τόσο τα δημοκρατικά μου φρονήματα και η απόλυτη προσήλωσή μου στους δημοκρατικούς θεσμούς της Πολιτείας μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βουλή: Απερρίφθη το αίτημα για άρση ασυλίας του Πολάκη -Απείχαν βουλευτές της ΝΔ [βίντεο]
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 10|09|2020 | 13:43

Ο Πολάκης απαντά στο εξώδικο Ρουβά: «Το γνωστό pop idol ενοχλήθηκε που τα υπενθύμισα»
ΕΛΛΑΔΑ 08|10|2020 | 22:39
Ο Σάκης Ρουβάς ζητεί από τον Παύλο Πολάκη να ανακαλέσει, ενώ επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα. Ο τραγουδιστής δεν διστάζει να «καρφώσει» τον πρώην υπουργό, τονίζοντας ότι κρύβεται «πίσω από την ασυλία την οποία σας παρέχει το αξίωμά σας ως βουλευτής».
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Βουλή αρνήθηκε να άρει την ασυλία του κ. Πολάκη, ο οποίος κατηγορήθηκε για συκοφαντική δυσφήμιση.

Το εξώδικο του Σάκη Ρουβά στον Παύλο Πολάκη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφθασε στην Πάρο και η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη! Μαζί με τον 27χρονο σύντροφό της Γερμανό διεθνή τερματοφύλακα της Λίβερπουλ Λόρις Κάριους, επισκέπτονται συχνά τα Ελληνικά νησιά, όμως αυτή τη φορά το πανέμορφο μοντέλο και ηθοποιός Sophiα Thomalla αφίχθηκε στην Πάρο για άλλους λόγους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 01:20

Δέκα χαμένα χρόνια - Θανάσης Μαρινόπουλος

Σε αυτό το τόπο ζούμε σε μία κατάσταση μόνιμου διχασμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με πρωτοβουλία της βουλευτού Κυκλάδων Κατερίνας Μονογυιού και του Πανελλήνιου Συλλόγου Δυσλεξίας και Διάσπασης Προσοχής φωταγωγήθηκε σήμερα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ισχύ η νέα οδηγία - Δείτε ποια είναι τα νησιά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους 91 οι διασωληνωμένοι με Covid-19 στα νοσοκομεία 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Το δικαίωμα να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία το απεμπόλησε ο ίδιος από τη στιγμή που αποφάσισε να στραφεί κατά του κόμματος του» αναφέρει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Attica Group ακολουθεί δυναμικά την παγκόσμια τάση για digital transformation και επενδύει σταθερά στις νέες τεχνολογίες προς όφελος των πελατών της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos