Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Με απόφασή του ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος έκανε αποδεκτή την αίτηση παραίτησης του Αντιδημάρχου Μανώλη Μαλαματένιου, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση η οποία έχει δει το φως της δημοσιότητας και φέρεται να σχετίζεται με το πρόσωπό του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 01:41

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπερψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης της Αθήνας, του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου προχωρά σε όλες τις νόμιμες ενέργειες σχετικά με την υπόθεση που αφορά τη διαχείριση του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Νάουσας Πάρου, στηρίζοντας με όποιο τρόπο χρειαστεί τις έρευνες που διεξάγονται.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσωρινά κλειστή θα παραμείνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάρου «Γιάννης Γκίκας» την Τετάρτη 21/9, την Πέμπτη 22/9 και την Παρασκευή 23/9.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 15:08

Εγκαίνια των 3 νέων AERO Highspeed της Attica Group

Η ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ («AtticaGroup»), μέλος του Ομίλου MarfinInvestment Group (MIG),γιόρτασε την παραλαβή των 3 υπερσύγχρονων πλοίων της, AERO Highspeed 1, AERO Highspeed 2 και AERO Highspeed 3, σε εκδήλωση εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 στο Λιμάνι του Πειραιά, με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσκεκλημένων, εκπροσώπων Αρχών, συνεργατών και πλήθους κόσμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 4E/2021 (Φ.Ε.Κ. 25/11.5.2021, Τεύχος προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού, στο «Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών» (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ [Ν.Π.Δ.Δ.] – Ινστιτούτο Πυρηνικών και Ραδιολογικών Επιστημών και Τεχνολογίας Ενέργειας και Ασφάλειας (ΙΠΡΕΤΕΑ), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις το Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού «Compartments Dance Project» επανέρχεται για 5η χρονιά στην Αμαξοστοιχία - Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ καθημερινά από την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ποινές και κίνητρα για τους δήμους και το δημόσιο προκειμένου να πετύχουν τον στόχο της μείωση κατά 10% στην ενεργειακή κατανάλωση, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου όπου παρουσιάστηκαν τα μέτρα για την εξοικονόμηση ενέργειας στο Δημόσιο, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θ. Σκυλακάκης.

Συγκεκριμένα ανακοίνωση τα εξής μέτρα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την Αριθμ. 36126 ΕΞ 2022 απόφαση του Υπουργού Κυριάκου Πιερρακάκη που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 4693 Τεύχος Β’ 7 Σεπτεμβρίου 2022, τροποποιείται η 5620 ΕΞ 2021 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας «Ρύθμιση ειδικότερων θεμάτων για την υποβολή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos