Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Μέχρι πρότινος αποτελούσε για αρκετούς Έλληνες ένα μέσο για φθηνότερες αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα. Τα τελευταία χρόνια, το διαδίκτυο χρησιμοποιείται και για πωλήσεις –με το... αζημίωτο- προϊόντων και υπηρεσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αξίζει στη ζωή να παρεκκλίνεις της ευθείας πορείας και μέσα από αυτή τη διαδικασία να ανακαλύπτεις να μαθαίνεις να θαυμάζεις να ταξιδεύεις,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 29-08-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 43χρονη ημεδαπή γιατί λειτουργούσε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής καταλαμβάνοντας χώρο αιγιαλού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 05 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην “Tour Natur 2016”, τη σημαντικότερη διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού της Γερμανίας, πού θα διεξαχθεί το διάστημα από 2 έως 4 Σεπτεμβρίου στο Ντίσελντορφ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι έτοιμη να καταθέσει συγκροτημένες και οραματικές προτάσεις στο πλαίσιο της Αναθεώρησης του Θεσμικού Πλαισίου της Τ.Α., τόνισε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, στην σημερινή συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 29-07-2015 συνελήφθησαν στην Πάρο και την Αντίπαρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 45, 54 και 61 ετών γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, εμπορικά καταστήματα διαθέτοντας προς πώληση διάφορα είδη (πορτοφόλια, τσάντες, ζώνες, ζεύγη γυαλιών κ.α.) απομίμησης και αντιγραφής γνωστών εμπορικών οίκων. Κατασχέθηκαν συνολικά -280- τεμάχια προϊόντων παρεμπορίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου ( ΠΝΑΙ ) που πραγματοποιήθηκε στην νήσο Αστυπάλαια στις 26 Αυγούστου 2016 αποφασίστηκε η σύναψη Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της ΠΝΑΙ και του Δήμου Αντιπάρου για την υποβολή πρότασης στην πρόσκληση του Ε.Π. " Υποδομές Μεταφορών , Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη" και την υλοποίηση ολοκληρωμένου έργου διαχείρισης στερεών αποβλήτων στο Δήμο Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos