Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Ποιες πόλεις θα συνδεθούν με τις πτήσεις των υδροπλάνων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 15:38

Στοίχημα: Με ΠΑΟΚ, Βαλένθια και Νάπολι (video)

Σάββατο (15/09) σήμερα, το κουπόνι είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο, κι εμείς έχουμε καταλήξει σε τέσσερις επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 14-09-2018 το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 44χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γαλλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα αυτόνομο… R 1200 GS παρουσίασε η BMW Motorrad που στρίβει, φρενάρει και σταματάει μόνο του. Τα νέα συστήματα ασφάλειας-υποβοήθησης των Βαυαρών αναμένεται να περάσουν σχετικά σύντομα στις μοτοσυκλέτες παραγωγής.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε ό,τι αφορά την ακύρωση των μειώσεων στις συντάξεις, σε συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ρήνος και οδύνη στην κηδεία της Sinead McNamara - Το 20χρονο μοντέλο από την Αυστραλία βρέθηκε νεκρό σε θαλαμηγό στην Κεφαλονιά - «Καλώς γύρισες επίσης Μπούμπα» είπε ο πατέρας της, αποκαλώντας την με το παρατσούκλι της, το οποίο είχε ραμμένο στις πολύχρωμες κάλτσες του - Στη μνήμη της, συγγενείς και φίλοι βούτηξαν στην αγαπημένη της παραλία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σχέση με τη δημιουργία ενός μετώπου που να συμπεριλαμβάνει τους πράσινους, τους σοσιαλιστές, την ομάδα των φιλελευθέρων και τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ο Ματτέο Ρέντσι τονίζει: «Θα ήθελα να ενταχθεί σε αυτό και ο Τσίπρας»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες εργασίας στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 36χρονου Συριανού Πατέρα δύο παιδιών Γιάννη Μετασούμη, που αγνοείται εδώ και λίγες μέρες στη Πάρο, όταν και δηλώθηκε η εξαφάνιση του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos