Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Ακόμα επιλέγεις τις μπανάνες στο σούπερ μάρκετ ή το μανάβη τυχαία; Ακολούθησε τις συμβουλές μας και επίλεξε με «σύστημα», ώστε να είσαι σίγουρος ότι κάθε φορά αγοράζεις τις πιο νόστιμες και γλυκές εξ αυτών.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Περίπου 50 ημέρες μετά την ανείπωτη τραγωδία στην Ανατολική Αττική με τις φωτιές και ο απολογισμός εξακολουθεί να ανεβαίνει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μεγάλα κέφια συνέλαβε ο φωτογραφικός μας φακός τη διάσημη Παριανή σεφ κα. Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία συμμετείχε στο 12ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας "Νικόλαος Τσελεμεντές" που διεξήχθη προ ολίγων ημερών στη Σίφνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το My Style Rocks 2 έκανε πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ και όλα τα βλέμματα συγκέντρωσαν οι 11 διαγωνιζόμενες εντυπωσιακές καλλονές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή θαλάσσια χελώνα καρέτα – καρέτα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην Σύρο. Την άτυχη χελώνα εντόπισε ερασιτέχνης αλιέας με το σκάφος του σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον όρμο του Γαλησσά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγιασμός σε όλα τα σχολεία της χώρας σήμερα, κι επίσημα η έναρξη της διδακτικής χρονιάς. Καλή Χρονιά σε όλους τους μαθητές μας, νέους κ παλιούς!!! Καλή δύναμη, υπομονή κι επιμονή σε στόχους κι όνειρα, κυρίως για τους τελειόφοιτους!!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φωνή της Άννας Καραμπεσίνη σίγησε... Γνήσια εκφραστής της λαϊκής μας παράδοσης, υπηρέτησε με αφοσίωση την δημοτική μουσική. Ήταν η φωνή των Δωδεκανήσων, η φωνή του Αιγαίου, που εξέφραζε με τρόπο πηγαίο την ψυχή των νησιών, την ψυχή κάθε νησιώτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επτά χρόνια πέρασαν μετά την πρώτη προσπάθεια για ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών και την εφαρμογή του καθεστώτος προσωρινών αδειοδοτήσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυγουστιάτικη κοσμοπλημμύρα της Πάρου ωφέλησε τουριστικά και την γειτονική Αντίπαρο καθώς ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών και οχημάτων έφθασε από την κοσμοπολίτικη Πάρο, στο μικρό νησί της ηρεμίας και της απέριττης ομορφιάς που βρίσκεται μια "ανάσα" θαλάσσιου δρόμου μακριά της!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

-Με αφορμή το 12ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» όπου πήρε μέρος ο γνωστός σεφ Francesco Paldera

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos