Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Στα πλαίσια της υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος 2018 η Δ.Ε.Υ.Α.Π. ξεκίνησε σήμερα την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης στην περιοχή Πυργάκι μετά τις σχολικές εγκαταστάσεις του ΕΠ.ΑΛ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για μηχανική βλάβη του ιστιοφόρου σκάφους “TRANSPORT” σημαίας Αυστραλίας, με μία επιβαίνουσα, στη θαλάσσια περιοχή νότια της Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θριαμβολογεί ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, χαρακτηρίζοντας ως «αποτυχημένο» και «άκυρο» το δημοψήφισμα» στην ΠΓΔΜ λόγω χαμηλής συμμετοχής. Παράλληλα, ξιφουλκεί κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός επιβεβαίωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 την είδηση - Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας βρέθηκε εξαντλημένος απο πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ, παραπλεύρως του ποταμού μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου
Τέλος στην αγωνία για την τύχη του 27χρονου αγνοούμενου στην Εύβοια από τον καταστροφικό κυκλώνα «Ζορμπάς», καθώς βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ζωντανός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας κοινός τάφος ανοίχθηκε σήμερα για να ενταφιαστούν εκατοντάδες θύματα του σεισμού και του τσουνάμι που έπληξαν το νησί Σουλαουέζι στην Ινδονησία την Παρασκευή, προκειμένου να αποφευχθούν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ δεσμεύθηκε την Κυριακή ότι θα επιμείνει να επιδιώκει την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών, ζητώντας ψηφοφορία στο κοινοβούλιο, προκειμένου να διευθετηθεί η διένεξη με την Ελλάδα για το ζήτημα της ονομασίας, παρότι η συμμετοχή στο μη δεσμευτικό δημοψήφισμα της Κυριακής δεν ξεπέρασε το 50% του εκλογικού σώματος που απαιτείτο ώστε να θεωρηθεί έγκυρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos