Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Στον Πειραιά έχουν βρεθεί κατα καιρούς εντυπωσιακά πλοία κάθε μεγέθους αλλα όταν αυτά ειναι εντυπωσιακές θαλαμηγοί προκαλούν παραπάνω εντύπωση σε όσους βρίσκονται στο λιμάνι είτε είναι Πειραιώτες είτε οχι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το καλοκαίρι του 2016 οπότε και εγκαινιάστηκε το νέο αεροδρόμιο της Πάρου μέχρι σήμερα, έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση της κίνησής του, γεγονός που έχει επιφέρει φαινόμενα κορεσμού στους υπάρχοντες χώρους του αεροσταθμού (Τέρμιναλ) οι οποίοι κρίνονται ανεπαρκείς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τίποτα δεν θυμίζει φθινόπωρο η Μύκονος αυτή την περίοδο αν και διανύουμε τις αρχές Οκτωβρίου! Η κίνηση καλά κρατεί καθώς οι διακοπές για πολλούς φαίνεται συνεχίζονται στο νησί των Ανέμων ακάθεκτες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πραγματοποίηση τους έγινε στο πλαίσιο δράσεων για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για έναν 26χρονο ημεδαπό, διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Σύρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα συγχαρητήρια του για την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση «Ανοιχτές πόρτες» που φέτος πραγματοποιήθηκε για 9η χρονιά, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, στον πρόεδρο της RICHeS - Rhodes International Culture & Heritage Society, Χρίστο Μαλιαράκη, ο οποίος τον επισκέφτηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 05η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα ακόμη νέο έργο ύδρευσης, η επέκταση της μονάδας αφαλάτωσης Κουφονησίων, εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020», με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι καρδιαγγειακές παθήσεις (ΚΑΠ) είναι ασθένειες που αφορούν την καρδιά ή τα αιμοφόρα αγγεία. Οι συνηθέστερες ΚΑΠ είναι η στεφανιαία νόσος, το εγκεφαλικό επεισόδιο (βλάβη στον εγκέφαλο που προκαλείται από θρόμβο αίματος που αποφράσσει μια αρτηρία του εγκεφάλου ή από ενδοεγκεφαλική αιμορραγία) και άλλες ασθένειες της καρδιάς όπως αρρυθμίες, μυοκαρδιοπάθειες και βαλβιδοπάθειες. Οι ΚΑΠ είναι η κύρια αιτία θανάτου στην Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και παγκοσμίως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ανακοινώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Ποσειδών" αποφάσισε την επανασύσταση της μεικτής χορωδίας ενηλίκων του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιεί εβδομαδιαίες συναντήσεις, υπό την εποπτεία μουσικού-μαέστρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos