Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύρου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ “ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ” σημαίας Κύπρου, το οποίο επρόκειτο να αποπλεύσει με προορισμό τους λιμένες Πάρου-Νάξου-Φολέγανδρου-Σίκινου-΄Ιου-Θηρασιάς-Θήρας και Ανάφης, για δυσλειτουργία της δεξιάς κύριας μηχανής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Ελλάδα είναι ανάμεσα στους κοντινούς προορισμούς που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αύξηση της ζήτησης για ταξίδια στο brand ταξιδίων περιπέτειας και εκπαιδευτικών διακοπών της TUI, Gebeco, το 2019, συνεχίζοντας την θετική πορεία κρατήσεων του 2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέοι κανόνες ισχύουν για την κινητή τηλεφωνία - Απαγορεύεται πλέον η επιβολή τέλους διακοπής συμβολαίου - Υποχρεωτικά χωρίς χρέωση οι κλήσεις στην υπηρεσία βλαβών του δικτύου - Νέοι κανόνες για μεγαλύτερη διαφάνεια στους όρους των συνδέσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Μιχάλη Μπούμπα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν (11) αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρομίων του Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 4η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με 4 μέλη συμμετείχε η ΕΟΔ Κυκλάδων στη Διημερίδα Αεροδιάσωσης που οργανώθηκε από την Κεντρική Διοίκηση της ΕΟΔ και πραγματοποιήθηκε Παρασκευή και Σάββατο, 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2018, σε συνεργασία με την 358 Μοίρα Έρευνας και Διάσωσης, στην 111 Π.Μ. της Π.Α. στη Νέα Αγχίαλο του νομού Μαγνησίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για τον σύζυγο της Μαργαρίτας Λάτση, είναι η μικρότερη κόρη του Γιάννη Λάτση και αδελφή της Μαριάννας και του Σπύρου - Ο Γιώργος Κατσιάπης και η Μαργαρίτα Λάτση ήταν παντρεμένοι από το 1996

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Google ανακοίνωσε και επίσημα το Project Stream, μια νεα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες το stream παιχνιδιών στο Google Chrome.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τους νέους κανόνες που θα τεθούν μετά την αποχώρηση από την ΕΕ παρουσίασε η Τερέζα Μέι - Προτεραιότητα θα δίδεται στους εξειδικευμένους εργαζόμενους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos