Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Δυστυχώς, δεκατέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο με καρκίνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Χατζημάρκος: «Το έγκλημα κατά της ναυτικής μας παράδοσης πρέπει να σταματήσει. Αυτά τα καΐκια είναι η ψυχή του Αιγαίου»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην κάλυψη των αναγκών ύδρευσης του οικισμού της Δρυοπίδας, νήσου Κύθνου αποσκοπεί η κατασκευή αγωγού ύδρευσης, που με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» , με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ύψους 927.419,36 ευρώ, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν τα κατάφερε χθες η ΑΕΚ, η οποία έκανε τρομερή προσπάθεια εναντίον της Μπενφίκα, έφτασε μια «ανάσα» απ' την ανατροπή, όμως στο φινάλε τιμωρήθηκε σε μια ανύποπτη φάση.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 13:21

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο

Την 02-10-2018 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζύμη για πίτσα - Υλικά και Εκτέλεση

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τα τριάντα του χρόνια κλείνει φέτος ένας από τους πιο ελπιδοφόρους και όμορφους θεσμούς του Αιγαίου που υποστηρίζει και αναδεικνύει την ερασιτεχνική θεατρική δημιουργικότητα και τους καλλιτέχνες της στο νησιωτικό χώρο του Αρχιπελάγους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνελήφθησαν χθες (2 Οκτωβρίου 2018) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δώδεκα αλλοδαποί (-6- άνδρες και -6- γυναίκες) ηλικίας από 19 έως 35 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τις 6 έως τις 28 Οκτωβρίου, ο Δήμος Άνδρου συνδιοργανώνει μαζί με το Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου, που είναι σχεδιαστής και συντονιστής των δράσεων «Andros Routes», καθώς και με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το 1ο Φεστιβάλ Πεζοπορίας στην Άνδρο, με την υποστήριξη πολιτιστικών συλλόγων, φορέων και ανθρώπων. Τις ημερομηνίες 12-14 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στο Δημοτικό Θέατρο Χώρας Άνδρου, στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει η επαναπιστοποίηση των πεζοπορικών διαδρομών της Άνδρου για άλλα τρία χρόνια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ιστορικές στιγμές ζει το δυσκολότερο πρωτάθλημα της Ελλάδος με όλους τους κυκλαδίτες να είναι περήφανη που η Θύελλα Καμαρίου μας αντιπροσωπεύει σε ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος .

Εμείς σύσσωμη διοίκηση ,παίχτες ,προπονητές και φίλαθλοι του Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ τους ευχόμαστε για αυτό το όμορφο ταξίδι στον αθλητισμό κάθε επιτυχία ,να ξέρετε ότι είμαστε στο πλευρό σας και νοιώθουμε περήφανη με την επιτυχία σας

Με εκτίμηση το Δ.Σ του συλλόγου

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos