Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Σάββατο σήμερα και το στοιχηματικό ενδιαφέρον χτυπάει "κόκκινο"! Τέσσερις συνολικά προτάσεις έχουμε ξεχωρίσει από το πρόγραμμα, πιο συγκεκριμένα θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Κύπρο, Νορβηγία, Αυστρία αλλά και την πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας εντυπωσιακός αριθμός τουριστών που επισκέπτεται την Πάρο κατά τη θερινή σεζόν προέρχεται από την Μύκονο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 05-10-2018 το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 16χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γαλλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη 3/10/18 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου με θέμα την έγκριση του απολογισμού και του ισολογισμού 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών - Ήταν γνωστή για τις μαγικές ερμηνείες της σε ολόκληρο τον κόσμο - Στα 50 χρόνια καριέρας της άφησε μοναδικές στιγμές στη μουσική - Αφήνει πίσω την κόρη της η οποία επίσης κάνει καριέρα στην όπερα ως σοπράνο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορούμε να απελευθερώσουμε τον εγκέφαλό μας από τετριμένες λειτουργίες έτσι ώστε να ασχοληθούμε με πιο δημιουργικά πράγματα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Κένυα αποτελεί τον τρίτο σταθμό μετά τη Γκάνα και το Μαλάουι για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και τη σόλο περιοδεία της - «Πιο γελαστή από ποτέ δίπλα στους μικρούς ελέφαντες η Μελάνια Τραμπ», έγραψε στο Twitter δημοσιογράφος του CNΝ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κομισιόν δεν θα παρέμβει στον σχεδιασμό του ιταλικού προϋπολογισμό, αλλά τον αποτιμά χωρίς προκαταλήψεις και προτείνει αλλαγές, αν είναι απαραίτητο, δήλωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos