Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση για τη χορήγησή του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα νέο περιπολικό όχημα προστέθηκε στη δύναμη των αστυνομικών αρχών της Πάρου πριν από ελάχιστες ημέρες κάνοντας έτσι δύο στο σύνολο τα περιπολικά τα οποία θα διαθέτει εφεξής η τοπική αστυνομία, καθώς μέχρι σήμερα ένα μόνο όχημα κάλυπτε τις ανάγκες αστυνόμευσης στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ταχύτατα βήματα πορεύεται ο πλανήτης προς ένα απόλυτα συνδεδεμένο μέλλον, καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες αποκτούν πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «πεταλούδα του Αιγαίου», η Αστυπάλαια, φιλοδοξεί να γίνει το πρώτο νησί στην Ελλάδα σε όλους τους κλειστούς χώρους, αλλά και σε κάποιους δημόσιους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ην τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, κατά τις ώρες 14:00– 22:00, τετραμελής επιτροπή θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες, εκπροσώπους φορέων και οργανισμών των Νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 08-10-2018 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 57χρονος αλλοδαπός για κλοπή πορτοφολιού. Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει έναν συνεργό ομοεθνή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών της προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στην 28η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop 2017 & στην 7η Διεθνή Έκθεση Oenos, που διεξάγονται ταυτόχρονα, από 2 έως 4 Μαρτίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τεχνική σύσκεψη για την πορεία των έργων και μελετών της Κιμώλου πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη, παρουσία του Δημάρχου του νησιού Κωνσταντίνου Βεντούρη, της προϊσταμένης της Δνσης Τεχνικών 'Έργων Νομού Κυκλάδων, κας Αδαμαντίας Συμεοπούλου, του Προϊσταμένου του Τμήματος Μελετών κ. Λουκά Καραδήμα και του Προϊστάμενου του Τμήματος Συγκοινωνιών κ. Κωνσταντίνου Γιολδάση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα μεγάλα ονόματα απουσιάζουν από το σημερινό (09/10) πρόγραμμα, ωστόσο υπάρχουν παιχνίδια που προσφέρουν αξιόλογες επιλογές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ελλάδα καθορίζει τις παγκόσμιες τάσεις στον τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού τα επόμενα χρόνια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos