Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Τα κρούσμτα συνολικά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.046 , εκ των οποίων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγρίεψε ο καιρός στη Νάξο το βράδυ της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου, αλλά η καιρική αντιξοότητα δεν εμπόδισε την παρουσίαση δύο εξαιρετικών θεατρικών παραστάσεων στο νησί, στο πλαίσιο της 32ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου, ο Σεπτέμβρης, μας αποχαιρετά σε μια εβδομάδα αλλά η κίνηση στην Πάρο θυμίζει μάλλον «προχωρημένο» καλοκαίρι παρά φθινόπωρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την απόφαση της Υπουργού Παιδείας, κας Νίκης Κεραμέως να επαναλειτουργήσουν φέτος τα ολιγομελή τμήματα των ΕΠΑΛ σε ολόκληρη τη χώρα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γ. Βρούτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 16:07

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 30-09-2021 και ώρα 19.00΄ μέσω τηλεδιάσκεψης,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων η λειτουργία των 2 τμημάτων του ΕΠΑ.Λ. Πάρου και για το φετινό έτος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρχή σε νέες αγωνιστικές πολλών πρωταθλημάτων της Ευρώπης γίνεται στις αναμετρήσεις στο κουπόνι της Παρασκευής (24/09). 

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό νέα παράταση, έως την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00 το πρωί, της αεροπορικής οδηγίας με τις προϋποθέσεις εισόδου στην ελληνική επικράτεια για πτήσεις εξωτερικού που έχουν ως στόχο τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πλήρης αξιολόγηση του live stoiximan casino!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos