Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Απόψε «σερβίρεται» το μενού της δεύτερης ημέρας της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, όπως το Λίβερπουλ – Σεβίλλη και το Τότεναμ – Ντόρτμουντ, ενώ η προσοχή μας είναι πάντα και στο Ευρωμπάσκετ, όπου σήμερα η Εθνική αντιμετωπίζει τη Ρωσία στα προημιτελικά. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 13:57

Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή στη Σύρο

Την 12-09-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος διατάραξε την ομαλή λειτουργία Δημόσιας Υπηρεσίας. Στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώνουμε τους Αθλητικούς Συλλόγους των Δήμων Πάρου και Αντιπάρου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τον κλειστό χώρο της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας κατά την αθλητική περίοδο 2017-2018, όπως υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ως τις 18 Σεπτεμβρίου 2017, αναφέροντας τις ημέρες και τις ώρες χρήσης της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιλιάδες επιβάτες αφίχθησαν αεροπορικώς στο νησί....

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πλυντήριο ρούχων είναι μια επαναστατική για νοικοκυρές, εργένηδες και εργαζομένους συσκευή η οποία, όμως, σε πολλές περιπτώσεις αντιμετωπίζεται με... φόβο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενταση επικράτησε στις 8:30 το πρωί έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος μεταξύ αστυνομικών και εργαζομένων στα μεταλλεία της Χαλκιδικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με προκλητική τιμή, άνω των 1.000 ευρώ, το νέο καμάρι της Apple, το iPhone X ή iPhone 10, επετειακή έκδοση της εταιρείας για τα 10 χρόνια... iPhone, το νέο smarphone λανσάρεται ως το απόλυτα selfie phone και αναμένεται να γίνει το νέο status symbol.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το παιδί έπεσε μέσα σε μία τρύπα του κρατήρα Σολφατάρα στην απαγορευμένη ζώνη και οι δύο γονείς προσπάθησαν να το σώσουν με μοιραίο αποτέλεσμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψήφισμα με το οποίο καλεί τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να καταδικάσει τις ομάδες μίσους πέρασε αργά χθες το βράδυ το Κογκρέσο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos