Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Διήμερες ήταν οι λαμπρές θρησκευτικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στην Αλυκή της Πάρου που γιόρτασε, όπως κάθε χρόνο παραδοσιακά, τη μεγάλη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.
Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, παραμονή της εορτής, τελέστηκε το απόγευμα Πανηγυρικός Εσπερινός και προσφέρθηκαν κατόπιν παραδοσιακά κεράσματα στον προαύλιο χώρο του ναού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι με το Νόμο 4483/2017 (ΦΕΚ 107/31-07-2017, τεύχος Α΄) και συγκεκριμένα στο Άρθρο 52, που αφορά στις «Ρυθμίσεις οφειλών προς Ο.Τ.Α Α΄ βαθμού», δίνεται πλέον η δυνατότητα στους δημότες, να εντάξουν τις βεβαιωμένες οφειλές τους ή τις οφειλές τους που θα βεβαιωθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017 προς τους Δήμους, με ευνοϊκές ρυθμίσεις αποπληρωμής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων των τοπικών πολιτικών φορέων, συλλόγων και θρησκευτικών αρχών έλαβαν χώρα οι διήμερες εκδηλώσεις μνήμης στο πλαίσιο του προγράμματος της 13ης Μικρασιατικής Συνάντησης που πραγματοποιήθηκαν και φέτος με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Εθνομάρτυρος Χρυσοστόμου Σμύρνης στο Άσπρο Χωριό Πάρου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ατλαντίς» το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση, στη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης και σύννομης λειτουργίας των 2 μονάδων της Δημοτικής Επιχείρησης, να έχουμε μετά από αρκετό χρόνο μερικών ετών, την Άδεια Μηχανολογικής Εγκατάστασης του Σφαγείου από τη Δ/νση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 20η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και της συλλογικής προσφοράς για την προστασία του περιβάλλοντος της Μυκόνου, καταβάλλονται προσπάθειες για την εφαρμογή του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρησης Απορριμμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κολυμβητικός Διάπλους «Θυμάμαι το Σάμινα» είναι ένας φόρος τιμής στα θύματα, στους διασώστες και όσους βοήθησαν στο τραγικό αυτό γεγονός το οποίο συγκλόνισε όλους μας την νύχτα της 26ης Σεπτεμβρίου 2000.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

3.000 χρόνια μετά, το θέατρο της αρχαίας Καρθαίας στην Κέα ζωντάνεψε ξανά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στην 5η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα πραγματοποιηθεί 26-29 Ιανουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό, στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η δράση για το τετραήμερο, ωστόσο η εβδομάδα περιλαμβάνει περισσότερους αγώνες σε όλη την Ευρώπη.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos