Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr
Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 19:49

H EOΔ Κυκλάδων στο 8ο Τρίαθλο Πάρου

Τον τομέα των Πρώτων Βοηθειών στο 8ο Τριάθλο Πάρου και το 3ου MINI PARK AQUATHLON, κάλυψαν, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, 5 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, την Κυριακή 17-9-2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Νάξο ξεκίνησε την Παρασκευή το πιλοτικό πρόγραμμα sweartocare!4islands που συνδιοργανώνουν το MEDASSET και το Ίδρυμα Α. Κ. Λασκαρίδη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ατμόσφαιρα στο λιμανάκι της Νάουσας το βράδυ του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου ήταν μαγευτική! Μετά τον πρωινό εντυπωσιακό αγώνα επίδειξης σκαριών στον κόλπο της Νάουσας, όταν το σκοτάδι άρχισε να πέφτει, πολύ κόσμος συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την απονομή επάθλων στα νικητήρια σκαριά που αγωνίστηκαν αλλά και να αποδυθεί σε ένα μεγάλο νησιώτικο ξεφάντωμα με ζωντανή μουσική, χορό και τραγούδι!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα γραφεία του ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Κ. Καρακατσιανόπουλου και των βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Ν. Μανιό, Ν. Συρμαλένιο και Ν. Συρίγο, αναφορικά με την συμπληρωτική προμήθεια έντεκα (11) Ασθενοφόρων οχημάτων και μίας (1) Κινητής Ιατρικής Μονάδας (ΚΙΜ) για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιοτική Εκπαίδευση, προσιτά δίδακτρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας από τους πιο σημαντικούς κινδύνους φαίνεται να έχει εντοπιστεί για όλες τις συσκευές που συνδέονται μεταξύ τους μέσω Bluetooth.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μεγάλο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον και σήμερα Κυριακή (17/09), με το κουπόνι να προσφέρει πολλά ωραία παιχνίδια, από τα οποία προκύπτουν μερικές από τις επιλογές του Betarades.gr.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Δήμος Πάρου, σε συνέχεια δύο (2) αιτήσεων για παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την ανακοίνωση - πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε εκτέλεση απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, για την αξιοποίηση του δημοτικού κτιρίου, πρώην Κοινοτικού Ξενώνα στη Νάουσα νήσου Πάρου, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι παρατείνει την προθεσμία κατάθεσης των προσφορών αυτών, μέχρι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κυβέρνηση, παρά τις ασφυκτικές τιμωρητικές μνημονιακές δεσμεύσεις, που έχουν επιβάλει οι δανειστές, προκειμένου να ακυρώσουν την αριστερή φιλολαϊκή πορεία της, προχώρησε σε νομοθετική ρύθμιση που επιλύει το πρόβλημα των συμβασιούχων των δήμων στον τομέα της καθαριότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρά τον αγώνα για να αντιμετωπιστεί η πρωτοφανής ρύπανση στον Σαρωνικό, μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου, η κατάσταση παραμένει δύσκολη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos