Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Η χορευτική παράσταση «Οδοιπορικό στην Παράδοση» που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στην Παροικία της Πάρου, περιελάμβανε όσα προέλεγε το τίτλος της!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε βλάβη στην υποβρύχια διασύνδεση από την Ιο προς τη Σίκινο οφείλεται η γενική διακοπή ρεύματος στη Φολέγανδρο και τη Σίκινο που σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι φόροι θα αυξηθούν και πάλι λόγω της κατάργησης της έκπτωσης του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ στα νησιά, της κατάργησης της έκπτωσης φόρου λόγω ιατρικών δαπανών, αλλά και της έκπτωσης του 1,5% στην παρακράτηση φόρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτικός σεισμός στη Γερμανία καθώς ύστερα από 60 χρόνια το ακροδεξιό κόμμα μπαίνει ξανά στη γερμανική βουλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ισλανδία έχει τόσο μικρό πληθυσμό που μια ισλανδική εταιρία έχει κυκλοφορήσει μια «εφαρμογή αντι-αιμομιξίας». Έτσι εμποδίζει τους Ισλανδούς από το να βγουν ραντεβού με τους συγγενείς τους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι υπάλληλοι ανακοίνωσαν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο συναγερμού την περασμένη Παρασκευή μετά από τις αυξανόμενες ηφαιστειακές δραστηριότητες και κάλεσαν τους ανθρώπους να παραμείνουν τουλάχιστον εννέα χιλιόμετρα μακριά από τον κρατήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Για πρώτη φορά μετά από πάνω από 50 χρόνια ένα εθνικιστικό, ακροδεξιό και εν πολλοίς ρατσιστικό κόμμα θα εκπροσωπείται στη Βουλή» παρατηρεί η Süddeutsche Zeitung

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην ανάκληση της σύμβασης παραχώρησης παραλίας της Μυκόνου στο εστιατόριο Nammos προχώρησε η γενική γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυο ταλαντούχα παιδιά από την Θεσσαλονίκη ο Σταύρος Μαλιαμάνης και η Δήμητρα Μάγειρα καταθέτουν την νέα τους μουσική πρόταση με τίτλο ''Αυτό Που Λεν Αγάπη''

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 23/09, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-A/Ψ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν. Νάξου 53, 29χρονη αλλοδαπή, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos