Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

H 27η Σεπτεμβρίου 2017 είναι για το νησί μας μια μέρα πολύ σημαντική αφού παραδίδεται στη νεολαία μας η πρώτη κλειστή αίθουσα πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν δεν προλάβατε να την δείτε την άνοιξη που μας πέρασε...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και περισυλλογής τελέστηκε το πρωί της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2017 στο εκκλησάκι στη θέση Κορακιά της Παροικίας, επιμνημόσυνη δέση για τα θύματα του ναυαγίου του πλοίου Σαμίνα στα νερά της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Την 25-09-2017 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για διάρρηξη οχήματος και παράνομη διαμονή στη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφει στη δράση το Τσάμπιονς Λιγκ, με λαμπερές αναμετρήσεις σε όλους τους ομίλους.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ρώσοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι επισκέφθηκαν τη Νάξο μετά από πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης κατά την παρουσία του στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ, τον περασμένο Μάρτιο. Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση αυτή, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού στη Ρωσία διοργάνωσε το δημοσιογραφικό ταξίδι Ρώσων δημοσιογράφων και φωτογράφων, οι οποίοι έφτασαν στο νησί μας το απόγευμα της Παρασκευής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεματικό Συνέδριο με τίτλο «Νησιωτική Πολιτική-Τοπική Αυτοδιοίκηση και Νησιωτικότητα» διοργάνωσε το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε συνεργασία µε την Κεντρική Ένωση Δήµων Ελλάδας και µε την συνδροµή του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης, κατά το διήμερο 25 και 26 Σεπτεμβρίου στα Κύθηρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53, 81χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την ΕΜΥ νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos