Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Ερωτηματικά εγείρουν οι επανειλημμένες αναβολές συνεδριάσεων θεσμικών οργάνων του Δήμου Πάρου λόγω μη απαρτίας των μελών που τα συγκροτούν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνεται ο Μεγάλος Διαγωνισμός του Islands e – media ο οποίος θα αναδείξει τον υπερ – τυχερό που θα κερδίσει το μεγάλο δώρο ενός δωρεάν τριημέρου για δύο άτομα στην όμορφη Νάξο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 10-09-2017 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 35 και 36 ετών, 35χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι παρενοχλούσαν διερχόμενους τουρίστες προτρέποντας τους επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες εστίασης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 10-09-2017 πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 09-09-2017 συνελήφθησαν στη Σύρο, από το Τμήμα Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, πέντε ημεδαποί ηλικίας από 16 έως 21 ετών (-3- άνδρες και -2- γυναίκες, οι οποίοι όπως εξακριβώθηκε την 08-09-2017 πρώτες πρωινές ώρες, παραβίασαν περίπτερο και αφαίρεσαν χρήματα και προϊόντα καπνού. Επιπλέον συνελήφθη 17χρονος υπήκοος Ιταλίας, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστροφή στα θρανία σήμερα για χιλιάδες μαθητές ολόκληρης της χώρας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές, στις μαθήτριες και στους γονείς, στους δασκάλους και στους καθηγητές, καθώς και στους εργαζόμενους στα σχολεία μας, καλή και δημιουργική χρονιά, με πρόοδο και επιτυχίες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής και ευχές για μια καλή σχολική χρονιά μοίρασαν σήμερα (11.09.2017) το πρωί αστυνομικοί σε γονείς και μικρούς μαθητές κατά την προσέλευση τους στα σχολικά συγκροτήματα των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγότερες οι επιλογές απ' το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό μενού, όπου όμως υπάρχει δράση σε Σούπερλιγκ, Ισπανία και Αγγλία. Θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Χάντερσφιλντ, με την οποία ολοκληρώνεται η τέταρτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, όπως και το Κασίμπασα – Μαλάτια Σπορ για τηaν Τουρκία. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ένα θλιβερό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου στην Παροικία Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos