Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Σας προσκαλούμε σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ» στην Παροικία Πάρου, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19.30΄ με θέμα: «Ενημέρωση για τη συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την εγκατάσταση αιολικών σταθμών στην Πάρο-Συμπλήρωση του Εντύπου Δ11-Συντονισμός περαιτέρω ενεργειών».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τον διορισμό δυο γιατρών, ενός παθολόγου και μιας παιδίατρου, στο Κ.Υ. Πάρου-Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε,  βραδινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίοι έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποδεικνύοντας διαρκώς τη φροντίδα της για τα μικρά νησιά και τις υποδομές τους και ιδιαιτέρως στον τομέα της εκπαίδευσης, χρηματοδοτεί και υλοποιεί το έργο «Επισκευή Γυμνασίου Λυκείου νήσου Σερίφου»,
προϋπολογισμού 124.000 ευρώ, στο πλαίσιο του συνολικού προγραμματισμού της για την συντήρηση και αποκατάσταση των σχολικών υποδομών στα νησιά Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, για τον οποίο έχει εξασφαλίσει πρόσθετους πόρους ύψους 10 εκατ, ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 13:40

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 25/09/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ ''CHAMPIONJET 1'' σημαίας Κύπρου για μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον Θήρας κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώνεται απόψε η εμβόλιμη δράση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας, όπως επίσης και η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το ΕΠΑ.Λ. ΠΑΡΟΥ συμμετέχοντας στην υλοποίηση του προγράμματος του «Μεταλυκειακού έτους- τάξης μαθητείας» εκφράζει την επιθυμία να συνεργαστεί με επιχειρήσεις στην ένταξη και ενεργοποίηση των μαθητών στην αγορά εργασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαι στην ευχάριστη θέση να κάνω γνωστό πρωτίστως σε όσους πρωταγωνίστησαν στους μεγάλους αγώνες για την υγεία, αλλά και σε όλους τους κατοίκους της Πάρου και της Αντιπάρου που πλαισίωσαν το μεγάλο εκείνο κίνημα, ότι η κενή οργανική θέση παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Πάρου, καλύφθηκε με μόνιμο γιατρό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ομάδα του Φοίνικα Σύρου μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης θα φιλοξενήσει την πρώτη αγωνιστική την Νίκη Αιγινίου στη Β’ κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos