Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Συγχαρητήρια στους δύο νικητές του διαγωνισμού που έζησαν το “Τυχερό Ταξίδι” με την Hellenic Seaways και το “Νήσος Σάμος" και κέρδισαν από ένα FIAT 500!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός «φορά» τα φθινοπωρινά του! Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, περιμένουμε την Παρασκευή (29.09.2017), κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και την Κρήτη. Ακόμη, σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και τα νότια, όπου τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες θα είναι πιθανόν ισχυρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σίγουρα όταν κάποιος αποφασίζει να ξεκινήσει διατροφή ή δίαιτα, προτιμά να καταναλώνει τροφές που γνωρίζει ότι ναι μεν είναι θρεπτικές και δεν έχουν πολλές θερμίδες, αλλά επίσης διώχνουν την πείνα για ώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστικές εικόνες στην Μύκονο με ένα τουριστικό σκάφος να παίρνει φωτιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 14:51

Η έδρα της Πολυτεχνικής Σχολής στη Σύρο

Για τρίτη φορά η Σύρος με Απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αιγαίου κερδίζει την έδρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Πάρου ότι το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας ξεκίνησε τη λειτουργία του επίσημα από τις 2 Μαΐου του τρέχοντος έτους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 14:37

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 και του άρθρου 163 του Ν. 3463/2006, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 4-10-2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολύ καλό ήταν από στοιχηματικής άποψης το διήμερο που προηγήθηκε για το Champions League με τις 6/8 προτάσεις του Betarades.gr να επιβεβαιώνονται!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 14:31

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Σύρο

Την 27-09-2017 το πρωί συνελήφθη στην Ερμούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 21χρονος υπήκοος Πακιστάν σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για παραβίαση περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί σχετικά με υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας (6) αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διαφορετικές πτήσεις εξωτερικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos