Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Συγκλονιστικές εικόνες που κατέγραψε άτομο από την Πάρο που βρέθηκε στον φονικό σεισμό του Μεξικού...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ατμόσφαιρα στο λιμανάκι της Νάουσας το βράδυ του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου ήταν μαγευτική!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από όποια οπτική γωνία κι αν έβλεπε κανείς το θέαμα ήταν μοναδικό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθαν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα Παρασκευής της 15ης Σεπτεμβρίου, από το λιμάνι της Πάρου, στο λιμάνι της Σύρου με το Ε/Γ – Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.Ν. 64, 35χρονη και περίπου 90χρονη γυναίκα, οι οποίες έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για μια ακόμη φορά ανάμεσα σε πολλές άλλες, πλάνα που κατέγραψε η ηλεκτρονική εφημερίδα parianostypos.gr προβλήθηκαν σε δημοφιλή εκπομπή μεγάλου, πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκαναν κλικ και κέρδισαν ένα μαγευτικό τριήμερο δωρεάν ταξίδι για δύο άτομα στη μαγευτική Πάρο! Το ζευγάρι των τυχερών, ο κ. Άγγελος Μουτίδης και η κα. Ελισάβετ Σιμσεροπούλου ταξίδεψαν στις 5 Σεπτεμβρίου στην Πάρο και απόλαυσαν μια τριήμερη δωρεάν απόδραση στο νησί δηλώνοντας ενθουσιασμένοι με το δώρο του Μεγάλου Διαγωνισμού του Islands e – media.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΠΠΕ είχε και συνεχίζει να έχει δυναμική συμβολή στα τεκταινόμενα σχετικά με το ατύχημα του "Αγία Ζώνη ΙΙ" και την περιβαλλοντική υποβάθμιση που προκλήθηκε από το πετρέλαιο που διέφυγε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 17:56

Καταδυτικό πάρκο και στο νησί της Πάρου

Κάλυμνος, Λέρος, Πάρος, Νάξος είναι τα τέσσερα νησιά της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου που εντάσσονται στο εγκεκριμένο Στρατηγικό σχέδιο της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 15:36

Πτώση οχήματος στο γκαράζ του ΤΕΡΑ ΤΖΕΤ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος από το πάνω γκαράζ (ύψους περίπου 2m) του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''ΤΕΡΑ ΤΖΕΤ'' σημαίας Κύπρου, κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης των αυτοκινήτων στο λιμένα Ραφήνας, με μοναδική επιβαίνουσα την 25χρονη οδηγό του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos