Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Γοητευτικά σκαριά που η όψη τους παρέπεμπε στο παρελθόν της ναυτικής ιστορίας, έκαναν την εμφάνισή τους στο λιμάνι της Παροικίας και απέσπασαν τον θαυμασμό του κόσμου που τα αντίκρισε!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επέστρεψε από την Αθήνα ο Πλοηγός Αντιπάρου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με άξονα την εξειδίκευση και την εμπειρία, το πλάνο τουριστικής προβολής της Περιφέρειας περνά στο επόμενο στάδιο, διεκδικώντας ακόμη πιο εντυπωσιακές επιδόσεις για το 2018

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1. Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας υποστηρίζει ότι κατά την περίοδο διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ η ανεργία μειώθηκε και οι μισθοί αυξήθηκαν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Καυτό" το πρόγραμμα της Κυριακής, με τις στοιχηματικές επιλογές να είναι αμέτρητες. Σε έξι παιχνίδια έχει καταλήξει το Betarades.gr, πέντε από το κουπόνι του ποδοσφαίρου και ένα ακόμη από το Eurobasket. Πάμε να δούμε αναλυτικά της προτάσεις για σήμερα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 15:34

Αυτοδυναμία ΝΔ με διαφορά 10,7% από ΣΥΡΙΖΑ

Με την αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά ανεβαίνει στο 12,4% - Τι δείχνει η πρόθεση ψήφου - Ντέρμπι για τον νέο αρχηγό στην κεντροαριστερά - Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι για τις κάλπες της 5ης και της 12ης Νοεμβρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στο περιθώριο της ΔΕΘ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 15:24

To 81,8% των Ελλήνων σερφάρει στο Διαδίκτυο

Πάνω από το 80% του ενεργού πληθυσμού της χώρας σερφάρει στο Διαδίκτυο και οι περισσότεροι εξ αυτών το κάνουν σε καθημερινή βάση. Ιδίως ανάμεσα στις μικρότερες ηλικίες (13-25 έτη) η χρήση του Διαδικτύου είναι καθολική.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Γερμανίας δεν επιτρέπεται να εξελίσσονται έτσι όπως προφανώς συστηματικά το επιδιώκει η Άγκυρα. Εάν συνεχιστεί αυτό, τότε θα πρέπει να ειπωθεί ξεκάθαρα στην Τουρκία ότι η Γερμανία δεν είναι διατιθέμενη να ανέχεται κάθε είδους ταπείνωση εκ μέρους της»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην «κατηγορία 4» τον τοποθετούν τώρα οι ειδικοί - Φεύγουν με κάθε μέσο οι κάτοικοι από το Μαϊάμι και άλλες περιοχές - Απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη - Μία «ανάσα» από τις αμερικανικές ακτές, με ανέμους 210 χλμ/ώρα ο τυφώνας - Κυβερνήτης Φλόριντα: Όσοι δεν φύγετε δεν θα επιβιώσετε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos