Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου η περιοδική έκθεση του Χρήστου Σανταμούρη «Χαράσσοντας την ΟΔΥΣΕΙΑ», που συνδιοργανώθηκε από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), το Μουσείο Καζαντζάκη και τις Εκδόσεις Καζαντζάκη, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στην Τήνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με ελληνικό ενδιαφέρον συνεχίζεται σήμερα το μενού της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 26-09-2017 το πρωί συνελήφθησαν στον Αερολιμένα της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τέσσερις υπήκοοι Κίνας ηλικίας από 21 έως 48 ετών (-3- άνδρες και -1- γυναίκα), οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ισπανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κόλπος της Παροικίας είναι σχετικά κλειστός, απάνεμος και μοιάζει με φυσική αγκαλιά για τα πλοία που δένουν στο λιμάνι της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και περισυλλογής τελέστηκε το πρωί της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2017 στο εκκλησάκι στη θέση Κορακιά της Παροικίας, επιμνημόσυνη δέση για τα θύματα του ναυαγίου του πλοίου Σαμίνα στα νερά της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστροφή στη... διαιτησία για τον Θέμη Καλπακτσόγλου που μετά την πρόσκληση που του έγινε θα είναι ο πρώτος διαιτητής του φιλικού αγώνα μεταξύ του Φοίνικα Σύρου και της Βοϊβοντίνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Μάρπησσας στην Πάρο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Επτά νέα έργα, συντήρησης, καθαρισμού και αποκατάστασης του οδικού δικτύου, συνολικού προϋπολογισμού 516.000 ευρώ, είναι έτοιμη να δημοπρατήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα νησιά των Κυκλάδων, Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Τήνο, Κέα και Νάξο, μετά και την έγκριση των όρων δημοπράτησης αυτών, από την Οικονομική Επιτροπή της ΠΝΑΙ, στη συνεδρίαση της Τρίτης, 26 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προβολή τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού κοινωνικού μηνύματος για την οδική ασφάλεια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη τη Δευτέρα (25.09.2017) το μεσημέρι στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, μαζί με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 28/9 ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «απολογισμός πεπραγμένων Δήμου Αντιπάρου» αναβάλλεται.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos