Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Έκαναν κλικ και κέρδισαν ένα μαγευτικό τριήμερο δωρεάν ταξίδι για δύο άτομα στη μαγευτική Πάρο! Το ζευγάρι των τυχερών, ο κ. Άγγελος Μουτίδης και η κα. Ελισάβετ Σιμσεροπούλου ταξίδεψαν στις 5 Σεπτεμβρίου στην Πάρο και απόλαυσαν μια τριήμερη δωρεάν απόδραση στο νησί δηλώνοντας ενθουσιασμένοι με το δώρο του Μεγάλου Διαγωνισμού του Islands e – media.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θυμάστε πότε είναι η τελευταία φορά που φρεσκάρατε τα μαξιλάρια του ύπνου σας;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη στήριξη του Δήμου Μυκόνου και την επιμέλεια του κ. Κωνσταντίνου Μαυρόπουλου, πραγματοποιείται αυτές τις μέρες η πρώτη έκθεση χειροποίητης μαχαιροποιείας με τίτλο ''Εκεί όπου το σφυρί, το ατσάλι και η φωτιά γεννούν την τέχνη'', στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νησί της Κέας μετέβη σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γεώργιος Λεονταρίτης, προκειμένου να παραστεί στις διήμερες εκδηλώσεις για την απόδοση στο ευρύ κοινό του έργου συντήρησης και ανάδειξης της αρχαίας Καρθαίας και τα αποκαλυπτήρια του βραβείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πολιτιστική κληρονομιά "Europa Nostra 2017".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ για την κίνηση των αεροδρομίων το οκτάμηνο του 2017 προκύπτουν τα εξής :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αρχικά διαθέσιμος προϋπολογισμός των 4,5 εκατ. ευρώ, αυξάνεται κατά 2,5 ευρώ επιπλέον και δίνεται παράταση στην προθεσμία υποβολής προτάσεων για ένταξη και χρηματοδότηση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 21:59

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στη Μύκονο

Την 13-09-2017 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο από ημεδαπό. Το μοτοποδήλατο κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στο δικαιούχο. Επιπλέον ο 30χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν (11) αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρομίων του Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε τακτική συνεδρίαση, στις 19/9/2017, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 20.00΄, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, για τα στοιχεία μηνός Αυγούστου της ΕΡΓΑΝΗ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos