Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

 Την 07-09-2017 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 16χρονος υπήκοος Αλγερίας, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 07-09-2017 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 32χρονος ημεδαπός (αλβανικής καταγωγής), ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία πρώτες πρωινές ώρες αποπειράθηκε να εξαναγκάσει σε συνουσία 26χρονη υπήκοο Η.Π.Α.. Επιπλέον ο δράστης αφαίρεσε από την 26χρονη το κινητό της τηλέφωνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 14η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεργασία με την δημοτική αρχή της Ανάφης για τα θέματα του νησιού, με έμφαση στην κατασκευή Τουριστικού και Αλιευτικού Καταφυγίου και νέου ιατρείου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 14η Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακαλούμε την Παρασκευή 15-9-2017 ώρα 09.30’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθεί το θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 19:45

Θάνατος λουόμενης στη Νάξο

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 82χρονη από την θαλάσσια περιοχή “ΜΑΡΑΓΚΑΣ” ν. Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το λεγόμενο ισχυρό φύλο αποδεικνύεται εξαιρετικά ευάλωτο και μετράει περισσότερα θύματα σε σχέση με το γυναικείο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινικά υπόλογη καθίσταται η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την απόφασή της να παραχωρήσει προς εκμετάλλευση σε ιδιώτες την παραλία της Φτελιάς, στη Μύκονο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχασε τα πρωτεία η Γερμανίδα καγεκλάριος, Ανγκελα Μέρκελ, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά δεν είναι η πιο αρεστή πολιτικός στη χώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos