Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενέκρινε τις διαδικασίες δημοπράτησης του έργου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κέα βρέθηκαν από 15 έως 17/9 οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ των Κυκλάδων, Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Χατζημάρκος: «Για μια ακόμη φορά καλούμαστε να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά και να βοηθήσουμε τη χώρα να ανταπεξέλθει σε υποχρεώσεις άλλων φορέων και οργανισμών»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο «Τεχνηντάρι» το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού που βρίσκεται στα Λιβάδια της Παροικίας Πάρου στην περιοχή Καλελές, ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές. Καθημερινά από τις 18:00 – 21:00 στη αίθουσά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναινεί ο έμπορος σε τεχνικό έλεγχο του οχήματος που σας ενδιαφέρει, σε συνεργείο της επίσημης αντιπροσωπείας;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η χώρας μας συγκεντρώνει το 2,54% του συνόλου των αναζητήσεων και στην κατάταξη των 10 έπεται της Κροατίας η οποία έχει ποσοστό 2,71%

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Την 18-09-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 34χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tραγικό θάνατο βρήκε ένας 42χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος στο λιμάνι του Πειραιά, όταν στην προσπάθειά του να συνδέσει τον τράκτορα με το επικαθημένο (ρυμουλκούμενο) μέσα στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Blue star-1», στην πύλη Ε-2, το βαρύ όχημα μετακινήθηκε και τον χτύπησε θανάσιμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνθήκες Σαββατοκύριακου έχουμε από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όπου η δράση είναι πλούσια.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, κατά τη διάρκεια του μηνός Αυγούστου του 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos