Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Ο ίδιος θα ήθελε η αναστολή της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας του πληθυσμού να διαρκέσει περισσότερο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρνητικά στον κορωνοϊό βγήκαν τα 62 από τα 177 δείγματα που εξετάζονται σε ειδικά εργαστήρια και τα οποία πάρθηκαν το Κρανίδι, από άτομα που είχαν επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται σε καραντίνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίστροφα μετρά η χώρα μας για την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορονοϊού. Καταστήματα και γυμναστήρια οργανώνονται. Όλα, βέβαια, θα λειτουργούν – όπως εξηγούν οι ειδικοί - με αυστηρά μέτρα προστασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H υφήλιος ζει πρωτόγνωρες στιγμές. Δισεκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα στο gov.gr για τις αιτήσεις για τα 400 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι υγειονομικές αρχές πραγματοποιούν ιχνηλάτηση των επαφών του ασθενούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκόσμια Ημέρα της Γης αποτελεί μια ημερομηνία κατά την οποία διοργανώνονται εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο με στόχο την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και αυτό το τόσο ιδιαίτερο Πάσχα που μόλις πέρασε, το νησί της Πάρου απέκτησε πανελλήνια προβολή διαμέσου ρεπορτάζ του psts.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππου Φόρτωμα και συμμετοχή δημάρχων του νομού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου κοινή τηλεδιάσκεψη με θέμα την επόμενη μέρα της πανδημίας του COVID 19 στα νησιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στην τηλεόραση, σε μια διαφορετική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» εν μέσω καραντίνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos