Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο 77χρονος ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία μέσα στο Blue Star Naxos ενώ ταξίδευε από τον Πειραιά για την Αμοργό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ ΠΑΓΟΔΑ” του Κεντρικού λιμένα Πειραιά, 91χρονος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύρου, από τον ύπαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΜΥΚΟΝΟΣ'' Ν.Π. 10882 για περιστατικό θανάτου 84χρονου ημεδαπού εντός του πλοίου κατά τη διάρκεια μεταφοράς του από τον Πειραιά στην Ικαρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο λιμάνι της Νάξου επιστρέφει εσπευσμένα το Blue Star Naxos λόγω αδιαθεσίας που παρουσίασε επιβάτης. Το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του από Νάξο για Ηρακλειά-Σχοινούσα-Κουφονήσι-Κατάπολα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις τελευταίες λεπτομέρειες του σχεδίου εξόδου επεξεργάζονται στην κυβέρνηση. Διασκέδαση και φαγητό με αποστάσεις, παράταση του σχολικού έτους και διαβατήριο αντισωμάτων. Όλο το χρονοδιάγραμμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες μελέτες επιβεβαιώνουν ότι μόνο δύο είδη απολυμαντικών που συστήνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξουδετερώνουν τον ιό που προκαλεί τη νόσο Covid -19. Ποια συστατικά περιέχουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε ο ΟΑΕΔ τις πληρωμές για τους 168.000 μακροχρόνια ανέργους που έχουν μπει στην πλατφόρμα https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia και έχουν συμπληρώσει ή επιβεβαιώσει τα στοιχεία τους για την καταβολή των 400 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικές στον κορωνοϊό βρέθηκαν η μητέρα και η σύζυγος του 35χρονου που πέθανε από τον ιό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, που έχουν συνδεθεί με τη μείωση της διασποράς του νέου κορωνοϊού, μίλησε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπουργείο Υγείας απέστειλε εγκύκλιο στα υπουργεία και τις Περιφέρειες, με οδηγίες για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, μέσω των ρευμάτων αέρα που αναπτύσσονται κατά τη λειτουργία των κλιματιστικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos