Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Λίγες ώρες μετά την επιστολή του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στο Νίκο Δένδια, με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, έγινε γνωστό ότι και ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έστειλε της ευχές του στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Επειδή σε προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας , άρχισε πάλι να εμφανίζεται στο προσκήνιο η «ψηφοθηρική» πρόταση για δημιουργία νοσοκομείου στην Πάρο , καλό θα είναι να «πούμε» κάποια πράγματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού 
παρέστη στη Δοξολογία στο Εμπορείο και στα Φηρά της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας και κατέθεσε στεφάνι ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H παριανή νεολαία, μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Παροικίας, παρέλασαν με ζωντάνια και καμάρι ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στην παραλιακή οδό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επισημότητα και τις δέουσες τιμές, η Πάρος γιόρτασε την επέτειο των 202 χρόνων από την Ελληνική Εθνεγερσία του 1821.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έναν σπουδαίο ημιτελικό έδωσε ο ΑΟ Πάρου στη Μύκονο, κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπουδαία παιχνίδια για τα Προκριματικά του Euro 2024 περιλαμβάνει το σαββατιάτικο κουπόνι παμε στοιχημα, τη στιγμή που δράση έχουμε και σε αρκετά πρωταθλήματα όπως σε Αγγλία, Σκωτία, Αμερική και Γερμανία. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Ισραήλ - Κόσοβο, το οποίο θα δούμε παρακάτω αναλυτικά.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για μία ακόμα χρονιά τιμούμε την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Πέρασαν 202 χρόνια από τότε που οι "Γραικοί " αποφάσισαν να αποτινάξουν το ζυγό της σκλαβιάς, να μην συνεχίσουν να ζουν σαν δούλοι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ποντάρουμε χρήματα και όπως οτιδήποτε περιλαμβάνει χρήματα και μάλιστα χρήματα που βγαίνουν με κόπο και ιδρώτα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και σωστή διαχείριση για να μην βρεθούμε σε δύσκολη κατάσταση.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos